Pizza Margherita dobra w smaku, Pizza miesiąca (z czosnkiem niedźwiedzim i suszonymi pomidorami) bardzo średnia, dodatkowa była przypalona od spodu :/ Ceny dań dosyć wysokie. Obsługa miła i sympatyczna.
5.05.2025
Pizza wygląda ładnie , składniki są dobre ale .. nic nie trzyma się pizzy . Poprostu składniki z niej spływaly, do tego ciasto niestety gumowe . 96 złotych za dwie pizze uważam , że nie warte ceny i do prawdziwej Naepoletany to jej daleko ..
15.05.2025
Do tego miejsca trafiliśmy z polecenia. Jedliśmy pizzę w tym stylu zarówno w Krakowie oraz we Włoszech, w wielu wysoko ocenianych pizzeriach i zdecydowanie pizzeria 00 jest jedną z najlepszych. Pizzę wypiekane są w prawdziwym piecu opalanym drewnem, ciasto jest bardzo smaczne i puszyste, ale także chrupiące. Sosu jest wystarczająco, przez co pizza nie jest mokra, a składniki są najwyżej jakości! Wracamy do tego miejsca od czasu do czasu i zawsze jest taki sam wysoki poziom. Polecamy!!
4.08.2024
Świetna pizza pieczona w piecu opalanym drewnem. Top 3 w Krakowie 100%
15.02.2025
Naprawdę świetna neapolitana, bardzo w stylu, żadnych odchyleń, składniki włoskie, za małymi wyjątkami jako własnoręcznie robiona kiełbasa calabrese, co jeszcze dodaje smaczków, no i główny bohater czyli ciasto. Tak dobrego i puszystego, świetnego w konsystencji dawno nie jadłem. Niebo w gębie. Do tego warto wspomnieć o pizzach miesiąca, my się załapaliśmy na cacio e Pepe, super wyszło, ciekawy pomysł, jeszcze widziałem w menu arabiatę, też spoko, oblusga bardzo miła, pięć oczywiście opalany drewnem, klimat spoko, bardzo oszczędny, bez fajerwerków, ale schudnie i czysto, jadnakże przy takiej pizzy, to lokal nie gra żadnej roli.
27.10.2024
Dzięki współpracy z nami rozszerzysz obecność swojej restauracji w internecie. Wyróżnimy Twoją pizzerię w Pizzuj.pl oraz w wyszukiwarce Google. Zyskasz więcej opinii, nowych klientów i zwiększysz ilość zamówień przez internet.
O naszej ofercie...
Wyróżnienie Twojej restauracji w Pizzuj.pl
Reklama w Google i innych wyszukiwarkach
Polecenia poprzez kanały social media
Promowany wpis na blogu Pizzuj.pl